Aftellen

2 WEEKS TO GO -

Het aftellen kan beginnen, nog maar 13 dagen en dan vertrek ik naar Denemarken. In deze 13 dagen ga ik ook nog eens voor 4 dagen naar Berlijn met Adam, dus je kunt zeggen dat ik nog maar een weekje in Nederland ben. Erg raar, maar heb er erg veel zin in. Eind juli terug gekomen van een lange twee weken vakantie met vrienden in Marmaris. Dit was erg gezellig en ook fijn dat ik alles van te voren alles afgerond had. Raar dat ik voor het eerst sinds 2011 weer echt zomervakantie heb en geen werk.

Op dit moment heb ik alles geregeld voor het buitenland. Mijn accommodatie is geregeld en de huur is betaald, de school is betaald, mijn documenten zoals diploma en cijferlijst zijn gelegaliseerd door de minister van het onderwijs en de rechtbank (apostille). Dit waren eigenlijk de enige zaken die ik in orde moet brengen. Best weinig, de regel dingen komen waarschijnlijk pas in het buitenland zoals boeken kopen, studenten kaart etc… gelukkig ben ik een georganiseerd persoon dus gaat dit allemaal wel lukken. ;)

Dus, vanaf maandag begin ik maar een lijstje te maken met wat ik mee wil nemen en begin dan langzaam mijn koffer in te pakken. Kleine dingen die nog door mijn hoofd spoken zijn: “Hoe zal ik het doen met mijn telefoon abonnement? Zal ik mijn winterjas al meenemen? Of zal ik dit pas in oktober doen? Maar goed, vrijdag is mijn afscheid/verjaardag/geslaagd feest. Dus nog 1 leuk weekje in Nederland te gaan.

Het komt dichterbij! Volg deze blog voor mijn reiservaringen.

Mijn locatie .