Dinsdag, woensdag en donderdag

Op dinsdag werden we in de ochtend welkom gegeten door de beroemde ‘Spaanse’ man waarmee we elke keer gemaild en dingen geregeld hebben, hij komt van het hoofdkantoor Girona waar we volgend jaar beginnen. Deze dag was vooral het in orde maken van de documentatie. Dit was erg snel voorbij en om half 12 waren we weer in ons hotel. Om 3 uur werden we weer op de universiteit verwacht aangezien we een Photo tour in Kolding hadden. Met een Student hebben we een klein uurtje door Kolding gelopen en om 5 uur had de school 7 mega pizza’s besteld. Dit was gewoon echt niet normaal hoe groot ze waren. Natuurlijk heb ik veel te veel gegeten (Gratis he?)

Voor woensdag moesten we een literatuur stuk over paradigms gelezen hebben, blijkbaar werkt Denemarken hier erg veel mee met verslagen. De leraar heeft hier het een en ander over uitgelegd en moesten we een mini presentatie voor donderdag maken om te kijken of we het begrepen hadden. Dit was eigenlijk het enige dus waren we weer erg vroeg thuis. Een paar huisgenoten/klasgenoten en ik (mijn huisgenoten zijn dus ook mijn klasgenoten) hebben in de middag even geshopt. Aangezien onze keuken erg groot is, werd er door een klasgenoot een feest georganiseerd in de avond, maar nog voor dit feest had mijn ‘Buddy’, Camilla haar studenten uitgenodigd om uit eten te gaan. Een buddy is iemand die je op de dag dat je aankomt ontvangt, de sleutel overhandigt en aan wie je vragen kunt stelen. In de avond hebben we dus met een groepje van 6 Italiaans gegeten en daarna gingen we terug naar Buen, ons hotel. Hier was dus een feestje aan de gang waar we met z’n alle gingen chillen. Het was erg gezellig en gelukkig is de keuken in de kelder en is er dus ook niet snel geluidsoverlast.

Donderdag: Vandaag moesten we dus kort de presenteren wat we die dag ervoor hadden gemaakt. Mijn Engels is hier aardig goed aangezien alle gesprekken op mijn interesse gebied liggen alleen met presentaties gaat ineens iedereen heel moeilijk praten wat ik zelf echt niet kan, ook een onderwerp gericht op toerisme zou ik zelf niet snel kunnen verzinnen. Het is lastig om bij te houden maar volgens mijn leraar hoef ik me niet druk te maken en komt alles vanzelf wel goed, ook met het schrijven van research papers. Weer waren we eerder klaar dan gepland en hebben we geluncht en zijn we om half 2 met heel de klas naar het strand gegaan. Hier hebben we heerlijk in de zon voor 3 uurtjes gerelaxt. Nu zit ik op mijn kamer te chillen en vind ik het fijn dat ik even niets heb. Een paar minuten geleden heb ik mijn tickets voor oktober geboekt voor 78 euro. Dit keer is het een snelle (6uurtjes) trein overdag en dus geen nachttrein aangezien die niet meer gaat helaas. Wel moet ik een paar keer overstappen. Vliegtickets is echt heel duur en van hier naar Kopenhagen is ook nog 50 euro. Als ik in december terug ga naar Nederland wordt het met de trein wel lastig aangezien ik twee grote zware koffers heb en dus best vaak moet overstappen. Maar goed, Dus: 23 oktober tot 27 oktober ben ik lekker in Eindhoven :D

Voor morgen staat er een hele leuke planning. Ten eerste, MIJN VERJAARDAG!!! Echt iedere dag herinneren mensen me eraan dat ik dan geen tiener meer ben en dus jarig ben. Verder is de planning dat we in de ochtend worden ontvangen door een bewoner van Kolding. Dan gaan we in het Koldings Hus lunchen (school betaald, dit is het kasteel waar ik eerder een foto van heb gemaakt bij het meer). Dan is er een ontmoeting voor alle internationale studenten en dan in de avond is er een BBQ en partyyyyyyyyyy!!!!!

xxxxxxxxx p.s: Foto’s komen nog!

Chillen

ChillenMijn locatie .