Vooruitzichten

Wat een vooruitzichten, het is nu pas mijn 3e week en ik heb al zoveel gezien zoals Aarhus en Kolding, en ga nog zoveel meer zien. Onder andere Ijsland, Hamburg, Kopenhagen en waarschijnlijk nog meer steden in Denemarken. Dit weekend willen een paar klasgenoten naar Hamburg en een paar andere gaan naar Kopenhagen. Waarschijnlijk ga ik mee naar Hamburg omdat ik Kopenhagen wil bewaren voor saampjes met Adam. Adam komt als het goed is (nog niet 100% definitief) 2 oktober naar Denemarken samen met zijn broer. Matthew (zijn broer) moet voor werk in Kopenhagen zijn dus met deze manier kunnen we mooi meerijden. Beter gratis naar de mooie grote stad Kopenhagen als een kleine (maar wel leuke) Kolding. En, zoals ik laatst verteld had was het slechte nieuws dat als er logees blijven slapen hier in Kolding, dat ze 100 dk moeten betalen. Dus als Adam dan toch een beetje moet betalen, dan ook liever in Kopenhagen.

Zaterdag, Aarhus: Aarhus is de tweede grootste stad van Denemarken. Heel veel klasgenoten gingen liftend, ik ben met Maria en Anna in de auto gegaan. Vertrokken om half 11 en om half 12 waren we er. Het was zooooo ontzettend warm. Had gehoopt dat ik een kort broekje aan had i.p.v een zwarte lange broek, hierdoor nog steeds een vakantiegevoel. In de stad hing er de hele tijd een hele rare geur, kliko lucht ofzo. Op het stationsplein kwamen we met toeval veel klasgenoten tegen die hadden gelift. We hebben toen door de stad gelopen en dingen bezichtigd zoals de Botanische tuinen. Nog steeds kan ik goed met iedereen opschieten, er is tot nu toe niet iemand waarbij ik echt denk: “Wow, hier klikt het mega goed mee”. Dus soms mis ik dat wel. Met de jongens in mijn klas heb ik helemaal niets. Aarhus was mooi en erg levend, misschien ook omdat er een 10 daags festival was. Er waren veel muzikanten op straat en veel feesttentjes. Maar toch was het niet zo heel erg groot.

Op zondag avond geluierd en in de avond bij andere klasgenoten in hun huis film gekeken (Verschrikkelijke saaie Italiaanse film). Maandag weer naar school en in de avond met Tjasja naar de Pubquiz geweest. Dit vind ik wel een aardig meisje! De pubquiz proberen we standaard elke maandag te doen.

Vandaag is het dan weer tijd voor de vrijwilligers vergadering voor het feest op 20 september. Ben benieuwd!! Deze week ga ik het goed promoten (o.a. facebook pagina aanmaken).Mijn locatie Aarhus, Central Denmark Region, Denmark.

4 reacties op “Vooruitzichten

    • Haha, en dan heb ik voor Aarhus en Odense nog niet eens geld uit gegeven, telkens gratis parkeren plek gevonden!!! Enige waar ik geld aan uit geef op het moment is eten. xD :P

  1. Hey Deborah, net weer even je verhalen gelezen. Wow IJsland, schijnt echt heel mooi te zijn, staat al een aantal jaren op m’n “wishlist” maar idd door het klimaat doe je het uiteindelijk niet zo snel. Goed te lezen dat je zo super enthousiast bent en dat het klikt met de mensen daar. Veel plezier en geniet van al het moois dat je meemaakt!!! Heel veel groetjes van ons drietjes XXX

    • Hee Dorine, aaaaah ik zou veel foto’s maken!!! (Helaas heb ik geen professionele camera) maar dan kom ik wel een keertje langs in December (of oktober???) en laat ik ze allemaal zien. Groetjes terug xxxxxxx

Reacties zijn gesloten.