Adammmmmmmm

Op donderdagavond was er in een club een Beerpong wedstrijd, hier had ik mij voor aangemeld met een paar klasgenoten. Het chille was dat de club voor de bier zorgde. Helaas lag ik er na 1 ronde al uit, mweh. Gelukkig had een ander team uit mijn klas wel gewonnen en werd het een gezellig avondje uit.

Vrijdagavond om 18:00 zou Adam aankomen in Kolding. Op vrijdag ben ik vrij, wat heeft deze dag lang geduurd! Toen Adam uit de bus kwam had hij echt een mega smile op zijn gezicht, zo schattig. Toen ik dat zag moest ik huilen. Omg, wat was ik blij hem te zien!! Na een paar minuten (tja, zo dichtbij is alles in Kolding) waren we op mijn kamer om zijn spullen te dumpen. Hierna heb ik hem Breakroom laten zien, het studentenhuis en hebben we boodschappen samen gedaan. Lekker gegeten en film avond gehouden. Pff, eerste nacht was wel even wennen met z’n tweeën in een 1 eenpersoonsbed.

Op zaterdag hebben we uitgeslapen en hebben we ontbeten. Typische gebouwen in Kolding is dus het Koldinghus en Trapholt. Koldinghus leek me wel leuk om samen te bezoeken. Het oude kasteel op de heuvel. Hier twee uurtjes doorheen gelopen en daarna zijn we op een pleintje een warme chocomelk gaan drinken. Rond 5 uur hebben we weer een filmpje gekeken en zijn we uit eten geweest. We waren naar dezelfde plek gegaan waar ik al eerder gegeten had. Hier hebben ze enorme heerlijke hamburgers. Was heel gezellig. Na het eten hebben we beneden in de keuken gezeten waar een aantal huis/klas genoten waren. Helaas waren we dus al donderdag uit geweest, en op vrijdag hadden mijn klasgenoten een gala in Odense (waar we dus niet bij kon zijn omdat Adam arriveerde) dus was er niemand in een partymood en waren er geen plannen gemaakt. Logisch, maar wel jammer want nu heeft Adam niet iedereen uit mijn klas ontmoet. De tweede nacht begon ik al beetje te wennen aan het samen slapen in één klein bed Ha, Ha. :)

Op zondag weer uitgeslapen en zijn we naar de haven in Kolding gewandeld. Dat is best een lange wandeling. Hierna wilde ik Adam nog een park laten zien waar je gratis kon waterfietsen, maar na de wandeling naar de haven waren we echt lui en zijn we lekker thuis gebleven. Een week geleden had ik bericht ontvangen dat ik een prijs gewonnen had omdat ik op Instagram (facebook) een leuke foto had geplaatst van heel mijn klas op Studierock, het concert georganiseerd door Kolding en school. De prijs was een CD van een band en twee gratis bioscoopkaartjes met popcorn en frisdrank. In de avond zijn we naar het Storcenter (groot winkelcentrum) gelopen en hebben we The Maze Runner gezien met een enorme hoeveelheid popcorn. Was een leuk avondje <3

Haven

Haven

Helaas moest Adam de volgende ochtend weer om 10:30 uur naar huis. Boehoehoehoe, wat was ik verdrietig!!! Haat afscheid nemen. Gelukkig kom ik over 2 weken weer naar Nederland. Love you mopje!! <3

P.s: Waar ik van baalde, op maandagavond hadden we dan met heel de klas weer een hele leuke avond gepland. Christina, een Duitser was jarig en had een Oktoberfest georganiseerd met echte currywurst en Duits bier. Heel mijn klas was hier en het was een gezellig avondje. Jammer dat Adam dit dan net niet gezien heeft :(

Nu is het alweer dinsdag, morgen tasje inpakken want donderdag ochtend vertrek ik naaaaaaaaaaaaaaaaaaar IJSSSSLANDDD!!!!! Heel veel zin in. Omdat we nog naar Kopenhagen moeten mis ik op donderdag wel één les. Mijn herfstvakantie is dus van 9 oktober tot 19 oktober. 14 oktober vertrekken we van Reykjavik om 7:00 uur naar Kopenhagen. Waarschijnlijk ga ik deze dag nog Kopenhagen ontdekken dus dan zal ik laat in de avond thuis zijn. Geen idee wat ik die andere 5 dagen nog ga doen, wilde naar Legoland maar mijn klas wil op 25 oktober gaan. Dan kan ik niet, wat dan ben ik in Nederland.

Tot snel!! (hopelijk…………. aangezien er een vulkaan op uitbarsten staat en er elke dag wel 30-50 aardbevingen zijn.. sommige zelfs een 5 op de schaal van Richter Ha, Ha)

 

Mijn locatie Kolding, Region Syddanmark, Denmark.