Kopenhagen

Op 14 oktober om half 1 arriveerde we op Kopenhagen vliegveld. Maria is al een aantal keren in Kopenhagen geweest dus zij ging rechtstreeks naar huis. Tjasja vertrok de dag erna naar Berlijn vanuit Kopenhagen dus zij had een hostel geboekt. De twee andere klasgenoten zouden nog doorreizen naar Zweden, dus ook zei verbleven nog in Kopenhagen. Het hostel was vlakbij station Norreport, noorden van de stad. Dus ik ben in me eentje in het centrum/hoofdstation uitgestapt en zou mijn klasgenootjes later weer zien als ze ingecheckt in het hostel waren etc.. Ik ben echt verliefd op Kopenhagen!! Wat een romantische, gezellige stad. Gelijk dacht ik: “Hoopte dat Adam hier was”. Voor het eerst in een stad dacht ik: Hier kan ik wel wonen!! In Berlijn had ik dit gevoel niet, maar in Kopenhagen echt wel. Iedereen is zo vriendelijk (btw, in Ijsland ook). Als ik op mijn map aan het kijken ben komen er echt mensen naar je toe om je te helpen. Heb de meest mooie bezichtigingen wel gezien, alleen buiten het centrum zijn blijkbaar nog leuke wijkjes die heb ik overgeslagen want was moe na 4 uur lopen. In Kopehagen zit er midden in het centrum een pretpark (Tivoli). Heel vrolijk allemaal. In de avond trein naar Kolding gepakt en dat was mijn vakantie. Nu lekker relaxen. :D

Mijn locatie Copenhagen, Capital Region of Denmark, Denmark.