De stress vooraf!!

Wow, wat een hectische week vorige week. De dag na mijn uitreiking heb ik besloten om 22 november, dat weekend toch naar Nederland te komen voor Aquavaganza (zwembadfeest). Ik wilde mooi Adam verassen. Dit idee kwam in mijn hoofd omdat we dus met de klas naar Hamburg zouden gaan, soort van… ( ;) ) halverwege. Een retourtje Kolding/Hamburg was al 58 euro, dit vond ik echt belachelijk veel geld als ik soms bekijk dat je een enkeltje voor 30 euro hebt van Kolding naar Amsterdam. Ik heb dus voor het eerst een keer geen trein ticket gekocht en daar was ik ontzettend blij mee anders had ik deze flexibiliteit niet. Normaal ben ik echt een planner en haal ik tickets 2 maanden van te voren. Ik besloot, als ik toch al in Hamburg was de dag erna verder te reizen naar Nederland. Reizen naar Hamburg en Nederland heb ik gedaan via Blablacar. Dit is een soort van carpooling (gepland liften). Drie weken lang in Denemarken heb ik daarom zo ontzettend slecht geslapen omdat ik hoopte dat alles goed zou verlopen het kan natuurlijk voorkomen dat de chauffeur niet op komt dagen, dan zou heel mijn plan in de soep lopen. De terugweg heb ik wel gewoon een busticket Eurolines gekocht. Eerst zou ik eigenlijk dan al de 25ste weer teruggaan. De leraar vertelde toen ineens dat deze week de les optioneel was, toen dacht ik echt van: Omg, dan heb ik dus eigenlijk weer maar 2 dagen les en vorige keer voelde ik me toen zo down omdat ik dan eigenlijk nog in Nederland had kunnen zijn. Ik ging online op Eurolines kijken of ik de ticket kon wijzigen. De ticket op zondag 30 november was actie 30 euro!!! (Eerst was dat voor de dinsdag ook, maar had te lang gewacht was het ineens 50 euro) dus ik dacht wow, misschien als ik wijzig ben ik ook nog goedkoper uit. Helaas blijkt als je wijzigt kunnen ze niet de promotie prijs pakken, alleen standaard prijs + de wijzigingskosten kwam wel duurder uit dan 50. Maarja, ik dacht: “Ach, dan heb ik wel mooi 5 dagen langer in Nederland”.

Helaas had ik niet alleen de spanning van: Komt alles met de ritjes wel goed? En van jippie Ik ga Adam zien gebeurde er helaas nog 2 andere hectische dingen. Het blabla ritje van Kolding naar Hamburg had ik 3 plekken gereserveerd aangezien we met 14 meiden gingen. Ik denk, sommige klasgenoten houden van liften dus ik denk dat komt mooi uit. Niet iedereen had namelijk al vervoer geregeld. Ik had dus 2 (plus ik zelf) meiden die met me mee wilden. Ineens had het ene meisje die met mij mee zou gaan een huisgenoot die met de auto naar Hamburg reed, die had dus 4 vrije plekken. Nou, prima. Dan gaan de overige die nog geen vervoer hebben met mij mee. Speciaal met de chauffeur geregeld dat als er 3 mensen mee zouden rijden dat hij ons in het centrum op zou halen, eigenlijk wilde hij dat niet doen. Maar, een dag later geeft het meisje nog een keer aan dat er weer iemand is die ze kent die met de auto naar Hamburg gaat. Deze had 3 plekken vrij. Toen werd ik dus wel een beetje verdrietig. Iedereen had een ‘vaste’ plek behalve ik. Ik probeer met iedereen rekening te houden en dan heeft uiteindelijk iedereen een super plek behalve ik. (Lastig uit te legen). Ook dacht ik dat ik dus alleen was, nu wilde hij me niet meer in het centrum ophalen maar bij Storcenter, dat is 40 minuten lopen en ik heb geen idee hoe je daar komt. Voelde me wel beetje genaaid dus. GELUKKIG, na paar uurtjes kwam ik erachter dat er nog 1 ander meisje geen plekje had dus bleek ik niet alleen te zijn. Klasgenoten heb ik wel aangesproken over het feit dat ik me wel beetje genaaid voel en ze snapte me gelukkig ook en reageerde fijn. Alles kwam goed!! Het laatste hectische gedeelte was in eens het telefoontje uit Amsterdam van Bulletmodels, mijn modellenbureau. Op woensdag rond 17:00 had ik een voicemail bericht dat ik zo snel mogelijk terug moest bellen omdat mijn zus en ik gecast zijn voor een reclame van Pepsi cola light en dat we dan de 22ste een week naar Praag moesten voor de opnames. Eerst even met Denise overlegd voordat ik terug had gebeld. Nadat ik teruggebeld had hebben ze me het script etc.. opgestuurd. Wat werd ik enthousiast. Het was echt de hoofdrol in een tv spotje dat internationaal op TV zou komen. Ook zou je maar 4 dagen hoeven te werken, de rest is vrij en ze zouden alles betalen. Echt een mooie kans!! We zouden in de avond een skype sessie hebben met de regisseur of director. Helaas werd dit verschoven naar een andere dag. Dit was dus dubbelop spanning want om 16:00 zou ik naar Hamburg vertrekken. Ik moest echt DAARVOOR weten hoe of wat, i.v.m. inpakken of het feit dat ik überhaupt wel naar Hamburg zou gaan. (Gelukkig) hoorde we rond 13:00 uur dat ze helaas toch andere tweeling hebben gekozen. Erg jammer!! Gelukkig had ik dus wel een leuk ander weekend voor de boeg, anders als ik niets te doen had zou ik nog meer balen. Nu heeft het modellenbureau ons wel een fotoshoot aangeboden aangezien ze vaak aanvragen voor tweelingen krijgen en ons graag willen promoten. Super gaaf!!

Als ik straks in Denemarken ben zou ik een blogje tikken over de reis naar Hamburg, de striptent en de verassing in Utrecht, en natuurlijk hoe het weekje in Nederland was. Laatste maandje komt eraan :)

Mijn locatie .