Halloween + Asian dinner

Zo, na 1 dagje school deze week had ik woensdag middag alweer weekend. Nog steeds ben ik een beetje down….het idee dat ik gewoon eigenlijk een hele week langer in Nederland had kunnnen blijven en dan amper lessen had gemist maakt me verdrietig maar goed, het is niet anders. De eerste keer dat ik dus even dit weekje niet zo fijn in me vel zit. Ik vraag me af wat mijn huisgenoten elke dag doen, ze zeggen dat ze ‘studeren’ maar ik vraag me dan af wat ze precies doen want het enige wat we moeten doen is af en toe artikelen lezen, die ik globaal in een uurtje lees. Voor de rest kijk ik alleen maar series de hele dag. Wel ga ik proberen vanaf volgende week een beetje te beginnen aan mijn verslagen maar vind ik wel lastig omdat de leraren er nog niets over verteld hebben.

Gister avond eindelijk weer wat gedaan na een paar dagen luieren. Het was Halloween. Ook raar, hele dag zin in om iets te doen en dan wordt het avond ben ik te lui en heb ik eigenlijk geen zin. Gelukkig toen ik me eenmaal lelijk maakte kreeg ik wel zin in een feestje. De Aziaten hadden beloofd om gister echt Chinees te maken, net zoals vorige week Balkan (toen was ik in Nederland) eten gemaakt werd en een paar weken daarvoor een Deense avond en Italiaanse avond was. De Aziaten hebben heel de middag in de keuken gestaan en sushi en echte Dumpblings ofzo???? gemaakt. Gehakt met deeg eromheen die ze in water koken. Het was niet mijn ding maar de sushi vond ik zoals altijd heerlijk. Van te voren hadden twee klasgenootjes nog pompoenen uitgesneden, van twee kleintjes kan je echt al veel soep maken, niet normaal. (Dat was ook heerlijk). Om 24:00 was er iemand jarig dus hebben we een feestje in de keuken gehouden. Het was gezellig!!

Vandaag gaan we naar een andere locatie van huisgenoten, deze mensen wonen echt veel verder als ons. Zij moeten dagelijks 40 minuten lopen naar school. Verschrikkelijk!! De jongen die jarig is gaat voor ons allemaal koken, maar hij is Italiaans dus net als gister word dit weer een erg laat diner. Waarschijnlijk pas om 22:00 uur. Té lui om te lopen Ha, Ha… maar moet toch wel leuke dingen blijven doen om me niet te down te voelen. Verder deze week nog een keer een filmavondje gehouden met een paar meiden uit me klas en heb ik een fitness pasje van een klasgenootje geregeld om afleiding te zoeken. Uur gefitnist en daarna heerlijn in de sauna gezeten. Hopelijk voel ik me snel weer wat vrolijker als het normale schoolritme weer begint en ik voor het eerst maar eens echt huiswerk ga proberen te maken… al mis ik Adam nu wel heel veel. xxx

Halloween

HalloweenMijn locatie .

2 reacties op “Halloween + Asian dinner

  1. Het zijn dim sum’s schatje, ha, ha, ha.
    Goed dat we weer even geskyped hebben. Ik heb deze niet ontvangen, maar goed. Heb je blog gelezen nu en ben weer helemaal bij.
    Groetjes en tot in december.

Reacties zijn gesloten.