Mislukt etentje

Deze week mijn 1e rapport over Amsterdam (voor strategische communicatie) eindelijk het literatuur gedeelte afgekregen. Vandaag de enquêtes opgestuurd, ik wil maximaal 50 mensen hebben onderzoek. Deze is dus bijna klaar, nu nog 2 te gaan. Ik heb geen idee hoe ik die andere vakken aan moet pakken want dat vind ik ook totaal niet interessant. Communicatie is altijd wel leuk om een onderzoekje over te doen vind ik.

Wat heb ik verder gedaan? de activiteit om Kolding populairder te maken was niet zoveel aan. Heel veel brainstormen, wel deden ze spelletjes tussendoor en owyeah, ik had stoelendans gewonnen Ha, Ha. Ook was er lekker brood en koekjes aanwezig dus prima. Op donderdag avond hadden we twee jarige en aangezien we op donderdag al weekend hebben, hadden we het weekend leuk ingeluid. Ze hadden hapjes gemaakt en heerlijke tiramisu. Moest wel een beetje lachen want eerst wist het meisje niet hoe ze die moest verdelen dus gaf ze me alleen de onderkant van Tiramisu. Toen zag ik een dikker meisje uit me klas voorbij lopen en zij had echt 4 grote stukken op der bord. Tja, dan zie je toch maar dat dikkere mensen ook veel meer eten (Vaak :P ). Natuurlijk daarna had ik toch nog een heel stukje gepakt. De jongens hadden zelfs voor de lol nog een striptease gegeven. Was erg grappig!

Op vrijdag zouden we met 10 man bij Marcello’s eten (restaurant waar ik met Adam ook gegeten had) daar zijn hele goede grote hamburgers en het goedkoopst ook in Kolding. Deze maand is alles met 50% goedkoper. Op woensdag had ik het restaurant gemaild dat er 8 mensen wilden eten. Op vrijdag middag nog een mailtje extra gestuurd dat er 2 personen extra kwamen. Dus, wij komen om 19:30 in het restaurant was alles vol. Blijkt dat ze niet hun e-mail checken!! Zo slecht…  blijkbaar was er nog een andere website waar je op kan reserveren. Maarja, als alles in Deens is :( . Voelde me wel beetje vernederd maarja, gelukkig was het daarna nog heel gezellig geworden. Hebben met z’n alle lekker pizza avondje gehouden en ‘echte’ meidenpraat gehad Ha Ha. Iemand moest zo hard lachen dat beetje eng werd, ze stikte bijna in haar thee. Rest van het weekend heb ik geluierd en films gekeken. Morgen weer proberen aan me huiswerk te werken.

Nog 3 daagjes en dan vertrek ik met de meiden naar Hamburg. Stapavondje + striptent. Vrijdag overdag de stad bekennen en dan weer richting Kolding :). Enorm veel zin in!!

Mijn locatie .

2 reacties op “Mislukt etentje

Reacties zijn gesloten.