Saying goodbye…

Hoi, ik had weer even zin om een blogje te tikken. Heel raar, het idee dat ik hier nog maar 13 dagen zit. Ik voel me eigenlijk best wel droevig om weg te gaan… ik merk dat ik al bij bepaalde dingen een beetje afscheid neem. Te tijd vliegt voorbij!!  Vandaag is het ontzettend mooi blauw dus ik denk dat ik even een wandeling ga nemen en de stad nog ga bewonderen. Ook moet ik nog best veel voor school doen, daarom gaat de tijd ook snel. Fijn dat ik dan nu niet mijn vriendje als afleiding heb Ha, Ha en dat ik volop kan concentreren. (ik ga 1 verslag niet meer redden voor Nederland dus dat doe ik thuis) Ook hebben we dan nog best veel avond activiteiten. Gister hadden we op school het kerstfeest, helaas wilde vele gaan studeren. Ik wilde graag even onder de mensen zijn dus was van plan alleen te gaan. Gelukkig gaven een paar toch nog aan mee te gaan. Toen ik vanochtend wakker werd lagen er voor alle deuren een bloemetje en chocola. Zo ontzettend lief, ik ben echt blij dat ik deze opleiding heb gekozen. Beste ervaring van mijn leven tot nu toe!! Een meisje uit mijn klas regelt voor iedereen altijd de cadeautjes,dan geven we haar geld. Maar toch verrast ze ons ook vaak. Net als met Halloween, had ze ergens een mega snoepschaal verstopt. Vanavond kookt een Iranees meisje (klasgenoot) en een Libanees meisje (die we hebben leren kennen) een Persian and Arabian avondmaal. Ben erg benieuwd!! Volgende week is er een Light Festival in Kolding, eigenlijk precies hetzelfde idee als GLOW. Lijkt me erg leuk om daarmee in de kerstsfeer te komen. De dag erna wil onze huisbaas in het hotel een afscheidsfeest geven, hij heeft een bar geopend op het dak dus dat is leuk. Dan de 13e, de dag erna heeft onze klas lootjes getrokken om elkaar cadeaus te geven. Dan in de week van 15 december heb ik mijn Oral Exam en mensen vertrekken dan al gewoon. Ik vertrek zelf de 20ste om half 11 s’ochtends met het busje weer naar Nederland. Echt heel raar dat ik dan 4 maanden in Kolding heb gewoond. :(

Xxxxx

Mijn locatie .

3 reacties op “Saying goodbye…

  1. Zo leuk om te lezen lieve Deborah. Knuffel uit Eindhoven. (ach en doe de omstreken er ook maar bij).

      • Hoi Deborah, wat vliegt het inderdaad voorbij, maar dat betekent wel dat je het heel erg leuk vindt. Weer een ervaring en een stad, land, rijker. Op naar het volgende avontuur, XXX astrid

Reacties zijn gesloten.