Holi Fusion festival

Donderdag hebben we de foto’s gemaakt. De officiële die gebruikt worden op de website bijvoorbeeld maar ook hebben we voor de lol van iedereen in onze klas grappige foto’s gemaakt, bij mij moesten vele erg lachen omdat ik “sexy” probeerde te zijn terwijl ik voor vele altijd ‘schattig’ en ‘jong’ lijk maar gelukkig kent EMTM mij beter ha, ha en word ik wel gezien als het meisje uit Nederland wat over alles mee kan praten en soms ook wel schuine grapjes maakt. Dit was best een leuke ochtend, ben benieuwd of mijn professionele foto goed gelukt is. :D

Niet officiële foto

Niet officiële foto

Verder hebben vanaf vorige week woensdag tot deze woensdag ochtend vrij. We hebben wel een grote groepsopdracht gekregen, vind het best wel veel economie dus erg lastig maar komt allemaal wel goed. Donderdag avond zijn we uitgegaan met een paar klasgenoten. Eerst bij Tjasja (Sloveens meisje) ingedronken, toen om 01:00 kwam een boze buurman en moesten wij weggaan anders werd de politie gebeld. Hierna zijn we nog even in gaan drinken bij iemand anders thuis (Violet) en best laat om 2:30 zijn we op stap gegaan. Hele gezellige avond maar op stap was het saai. Zulke grote rijen voor de clubs/kroegen dat je echt geen zin meer hebt dus best wel snel naar huis gegaan. De volgende dag zag Violet in haar brievenbus of er meer rekening met haar buren kan worden gehouden. Op één avond dus twee huizen boos gemaakt. De week ervoor (de Gin avond, twee blogs geleden) was er bij David ook al politie gekomen. Op het moment dus erg veel moeite om met z’n alle een leuke plek te vinden waar we wat kunnen drinken zonder geluidsoverlast te veroorzaken….niemand offert zich nu op want niemand wil problemen met de buren. Wij zijn gewoon een te gezellige klas, Julie, mijn buddy had verteld dit met haar klas nooit te hebben gehad. Dit zegt al genoeg! :)

Op vrijdag hebben we als groepje bij elkaar gezeten om half 11 tot half 2 ongeveer. Als middag pauze heb ik mijn Julie (buddy uit Nederland) even twee uurtjes in de zon gewandeld, uitgekomen in de middle of nowhere. Om 4 uur weer terug op school en hebben we tot zes uur aan het project gewerkt. Zaterdag ben ik in de ochtend even naar school gegaan omdat toch de wifi thuis weer niet werkte. Hier heb ik opnieuw opzoek gegaan naar goede stages (I Amsterdam, Keukenhof, Gogo, KLM etc,,,) ik merkte dat sommige toch een deadline hebben van 1 oktober dus toch even opschieten met een motivatie brief te schrijven. Wel heb ik nog door de beurs in Berlijn de contacten opgeslagen van I Amsterdam, wat mij het leukst lijkt en heb ik haar nog eventjes gemaild met de hoop of ze dit keer eventueel een afstudeerder zoeken. Ben benieuwd!

Toen om 14:30 naar huis gelopen en me omgekleed voor Holi Fusion Festival (feest met kleurtjes gooien in de lucht, Indiaas feest). In Nederland kost dit vaak geld, maar hier in Spanje was het gewoon gratis. Super chill! Wilde dus echt wel even een kijkje nemen. Veel klasgenoten zouden ook gaan maar toen het moment aankwam heeft eigenlijk niemand meer wat laten horen en heb ik dus maar voor mezelf gekozen. Zoe, het meisje dat ik uit Erasmus Girona Facebook pagina had ontmoet die wilde ook gaan dus ben ik naar haar toe gegaan om wat te drinken. Ik had een fles wijn gekocht met kurk, maar zij had geen kurkentrekker dus was echt even een gedoe om het te openen. Online tips opgezocht, werkte allemaal niet. Heb de buren geprobeerd of zij een kurkentrekker hadden en uiteindelijk maar naar een restaurant gelopen. Weer is het echt super lekker weer dus hebben we op het balkon lekker wat gedronken. Om 17:30 zijn we met de bus (20 minuten uit Girona) naar het feest gegaan. Er waren erg veel jongeren, maar dat maakt me niet zoveel uit. Heb echt genoten van de muziek, kon nog langer blijven alleen Zoe had het wel gehad naar een tijdje. Grappig dat zoveel Nederlandse DJ’s toch wel gedraaid worden, leuk dat op zo’n manier de wereld overal hetzelfde is. Ik vond blauwe poeder wel heel vrolijk, zelf had ik geel en groen gekocht dus op het laatst leek ik net Shrek. Op de terugweg in de bus een hele leuke Spaanse vrouw leren kennen (Sarah) waar ik ook nog wel mee ga afspreken. Terug in Girona zijn we naar een paar klasgenoten gegaan en eventjes wezen chillen maar had geen zin om uit te gaan, sowieso zat ik nog onder de kleuren. In de nacht mijn haren gewassen en de volgende ochtend om 10:00 weer even aan ons project gewerkt. Thuis heb ik mijn kleren in de was gedaan, wat een POEP wasmachine. Had expres zwarte kleding aangedaan op het festival en mijn vest was niet heel vies. Nadat het uit de was kwam was alles nog steeds volop met kleur en mijn vest zelfs viezer dan van te voren. Hierna dus maar met de hand weeeeeéééér alles uitgespoeld (3 uur later….).

Kleuren feestje

Kleuren feestje

Morgen wilde ik weer een dagje naar het strand of Banyoles, maar nu blijf ik denk ik toch lekker thuis en ga ik van het weer genieten op mijn balkon. Dagje ontspannen! Nu Spaans en het leren en dadelijk film tijd. Nog maar 1.5 week tot Adam komt, en ook nog maar 30 daagjes voordat Els komt. Vind het eng zo snel dat de tijd gaat :(

xxxxxxx

1 reactie op “Holi Fusion festival

  1. Lieve Deborah,

    Leuk om te lezen wat je allemaal beleeft! Fijn dat Adam al gaiw bij je komt. Geniet van je tijd daar in het mooie Girona. Inderdaad, voor je het weet is de tijd alweer voorbij gevlogen. Veel genieten en plezier ook met je sudie en klasgenoten.

    Liefs vanuit Deventer van Antoine en José

Reacties zijn gesloten.