ADAM

Arrgh, niet te geloven. Ik heb twee keer deze blog opnieuw moeten typen. Telkens klikte ik op een verkeerd knopje en vloog alles weg. Daar gaan we voor de 3e keer…al merk ik dat het nu minder goed getypt is Ha, Ha (geen zin meer):

Woensdag avond heb ik de Nederlandse Erasmus jongens ontmoet en hebben we samen gegeten. Was gezellig. Hierna begon het feestje. Ik had het idee dat ik nog niet heel veel mensen had ontmoet maar op het feestje bleek dat ik toch wel al een aantal kende zoals mijn buren en een paar klasgenoten (niet EMTM, maar mensen die dezelfde vakken volgen als ik). Tijdens het feestje kwam een meisje naar mij toe en zei: “Je bent echt een mooi meisje, je hebt ook het mooiste haar wat ik tot nu toe in Girona heb gezien”. Ik was een beetje overdonderd Ha, Ha. Ik had mijn haar op een knotje en deed het toen los, toen begonnen er meer meisjes over mijn haar te praten. Was wel grappig! :P Hierna gingen er een paar uit, ik ben toen naar huis gegaan.

Donderdag ochtend kwam Adam aan, helaas wat vertraging. Ik zag hem ook echt boven Girona vliegen door mijn mooie uitzicht. Was wel grappig! We hebben lekker geluncht en de stad bekeken. In de avond gingen mijn klasgenoten wat drinken, ik was helaas zo lam dat we toch maar lekker thuis bleven. Vrijdag ochtend ben ik even naar school gegaan en in de middag weer gewandeld. In de avond was er Firafest, een soort eet evenement (foodstock). Ik hou er niet zo van, maar het was wel leuk om er even geweest te zijn. Zaterdag zijn we naar Barcalona gegaan, het was weer, net zoals de andere dagen een prachtige zonnige dag. Het viel me op dat het centrum best veel op Girona lijkt. Ook herinnerde ik me minder dan dat ik dacht, maar ja het schoolreisje van Stedelijk is dan ook al weer 7 jaar geleden. We hebben veel gewandeld en natuurlijk ook weer naar de bekende markt en de Ramblas gegaan. Als laatst zijn we naar Sagrada Familia gegaan en hebben we wat gegeten. Om half 8 de trein terug naar Girona gepakt. Ik vind Girona misschien nu wel leuker dan Barcalona, kleiner maar wel knus met oude straatjes en veel oude kerken. Zondag hebben we de kerken in Girona bekeken aangezien entree gratis is op deze dag. Deze dag ging zo snel. We hebben in het zonnetje wat gedronken, ook nog in de tuintjes gewandeld en ik heb de meeste Game of Thrones locaties laten zien. Was leuk! In de avond kreeg ik ineens een berichtje van Samir, een jongen die ik had ontmoet op woensdag of ik mee wilde naar Llorret de dag erna. Hij woont in Girona en heeft een auto. Hij wilde nog even van de laatste warme dagen genieten. Dus op maandag hebben we met twee klasgenoten van mij nog LLorret bezocht. Was zo grappig om hier weer eventjes geweest te zijn en herinneringen op te doen. Mooie tijden! :D . We hebben nog ijs gegeten en wat gedronken en daarna wat rond gewandeld. In de avond lekker uit eten geweest met z’n tweeën. Adam vond Girona leuker dan Ljubljana, ik weet het nog niet helemaal. Totaal anders.

Dinsdag ochtend Adam weer naar het vliegveld gegaan, nu heb ik dadelijk even les en dan vertrek ik naar Andorra. Had eigenlijk veel moeten lezen voor de reis maar is er niet van gekomen.. zullen zien hoe het gaat. Wordt wel even wennen aangezien ik van 25 graden dan naar 4 graden ga. Helaas is de skype interview verschoven naar een andere dag. Ik heb tot nu toe niet zo zin om naar Andorra te gaan maar wordt vast wel leuk (verwend?).

x

 

 

 

Mijn locatie .