Perfect week!

Wat een leuke week!! Dinsdag & woensdag hadden we afsluiting van het vak. Presentatie gehad en ging allemaal goed. Vrijdag zijn we begonnen met een nieuw vak. Dit is gerelateerd aan onze field trip volgende week 14-18 oktober. Ik heb gekozen (er waren 3 keuzes) om naar Andorra te gaan. Ben benieuwd! Helaas ging vorig jaar iedereen naar Nice/Monaco, diit lijkt me echt leuk maar i.v.m dat de Non-Europees mensen problemen hebben met visums of iets dergelijks gaan we daarom dit jaar naar andere plekken. In de avond was er een evenement in heel Girona: “Temporada Alta: Cerimònia del foc“. Het hele oude centrum van Girona was verlicht in vuur. Een beetje de lichtjes route idee maar dan heel ouderwets met vuur i.p.v gloeilampen. Was gezellig met mijn klasgenoten en bijzonder!! Om kwart voor 12 in de avond klaar met de route heb ik nog wat gedronken met het Nederlandse meisje Zoe. Wel was ik te moe om uit te gaan dus na deze leuke avond lekker in mijn bedje.

Lichtjes

Op zaterdag overdag kwam Sergi, de huisbaas voor het huur geld op te halen. In de middag hadden we een uitgebreide lunch in ons huis. Een paar klasgenoten kwamen en hebben we heerlijk wat gegeten (kip + soep + aardappelpuree). Heel gezellig! Aangezien ik niet echt een ritme heb was ik erg moe en ben ik rond 17:00 even een dutje gaan doen. Toen ik om 19:30 wakker werd waren de klasgenoten er nog Ha, Ha. Ik had beloofd om deze avond wél uit te gaan met Zoe. Helaas gingen al haar Erasmus vrienden niet meer maar met z’n tweeën was het ook heel leuk. Eerst zijn we naar een Latin Club gegaan, super groot en mooi. Dit was leuk, maar na 1.5 uur gingen we toch naar de wat algemene kroegen. Hier kende ik gelukkig liedjes Ha, Ha. In deze kroeg kwam ik Sergi (huisbaas) tegen met z’n vrienden. Dit was zo grappig! Rond 4:00 ging Zoe naar huis en zijn Sergi en zijn vrienden en ik naar een andere club gegaan: Platea! Dit was ook erg gezellig. Weer zo’n spontaan avondje gehad dat de tijd ineens vliegt. Om 7:15 lag ik in mijn bed. Je raad het nooit, maar om 11:00 was ik wakker en was zo fit als wat. Voel me fitter als ik zo weinig slaap dan dat ik deed toen ik meer sliep. :D :D :D

Op elke zondag is er gratis entree voor de kerk en cathedraal. Ook omdat het de eerste zondag van de maand is, is musea gratis. Als eerst ben ik dus het film museum gaan bezoeken met Binh, en daarna de kerken. Om 16:00 thuis en toen heb ik lekker lui in bed filmpjes gekeken. Maandag even les gehad bij een toerisme bureau in Girona en dinsdag en woensdag weer vrij (wat een leven!). Aangezien het dinsdag, gisteren super mooi weer was zijn Ioana en ik spontaan naar Banyoles gegaan. Hier is een groot mooi meer, beetje aquabest stijl, en hebben we geluierd en gezwommen. Vandaag ga ik even studeren aangezien Adam morgen komt en vanavond ben ik uitgenodigd door Erasmus mensen om hun huis te bekijken “/feestje” (housewarming). Oh oh, ik val weer in mijn Ljubljana patroon en leer veel nieuwe mensen kennen Ha, Ha! :)

Banyoles

Banyoles

20151006_162935

Net nog goed nieuws, ik heb dinsdag mijn sollicitatie gesprek bij een mega groot bedrijf in Rotterdam. Ben benieuwd ;) Andere bedrijven lijken ook wel goed te lopen. Het zal nu even duren voor mijn volgende blog aangezien ik dus gelijk nadat Adam weg is naar Andorra ga. Heb ook mijn tickets naar huis geboekt.

xxx

Mijn locatie .