Summer arrived here?

Mijn examen vorige week ging super, ik kletste er volop op los en heb toen een 10 gehaald.  Daarna heb ik in mijn vorige blog geschreven dat ik een diner had met mijn klasgenoten, maar nu een week later kan ik me dit dus echt even niet herinneren Ha, Ha (wat erg??!)  Maar goed, daarna heb ik met Sarah afgesproken, het Spaanse meisje. Omygod, wat is zij leuk zeg. Net zo kletsgraag als ik!  De woensdag (4november) weer met een nieuw vak begonnen en daarna met huisgenoten heerlijke kip gegeten aangezien het vriendje van Ioana die hier in Girona was voor twee weken weer naar huis ging. Ik vond deze les erg interessant want iemand uit Lloret de Mar kwam een presentatie geven over hoe zij zichzelf positioneren, branden en hoe ze bijvoorbeeld met de party animals omgaan. Een beetje zoals ik bij mijn stage in Utrecht ga doen. Het was echt erg grappig om dit allemaal te horen. Het valt me op dat ik echt wel een mass-toerist ben. Alle plekken (Salou, Barcalona, Llorett de Mar, L’Amettela de Mar) waar het enorm populair is, ben ik geweest. Vrijdag avond ben ik rond half 10 naar Zoe gegaan en zijn we begonnen met drinken. Om 23:30 zijn we met Samir en Bartosz en een vriend naar BARCELONA gegaan whiehiehie. Feesten in de auto natuurlijk en 3000x geplast onderweg Ha, Ha. Uiteindelijk op het strand aangekomen en wilde we naar Opium aangezien we daar op de gastenlijst stonden. Toen merkte ik voor het eerst dat zij discrimineerde, ik denk omdat Samir Marokkaans is. Wij kwamen niet binnen maar toen naar Shoko gegaan. Het is grappig dat er gigantische rijen buiten staan, maar zodra je met een proper praat laten ze je meteen binnen. Voelde me een V.I.P Ha, Ha. Echt genoten deze avond, leuke muziek etc.. rond half vijf brachten we Samir zijn vriend naar het vliegveld en zijn we weer naar Girona gereden. Top avond!!

De dag erna zou je denken dat ik uitslaap aangezien ik zo laat in mijn bed lag, maar nee op een of andere manier word ik na het stappen sinds ik hier in Girona ben wakker van de honger. Het is deze hele week echt ontzettend mooi weer (24 graden!!). Dus hebben Binh, Ioana en ik heerlijk op het balkon in de zon gechillt. In de avond weer klaargemaakt om met de trein weer naar Barcelona te gaan en wederom een top avond gehad. Dit keer was ik wel geëindigd in Opium. Dit keer heerlijk uitgeslapen tot 3 uur Ha, Ha. Helaas omdat de klok terug gezet is wordt het wel alweer donkerder rond 4 uur… dus echt lang genoten van de zon heb ik niet. Het was echt een feest weekend. De twee dagen erna heb ik wel even bij moeten komen. Verder ben ik vorige week ook nog begonnen met Spaanse les. Ik was op informatie van een klasgenoot aan het wachten wanneer dit precies zou starten, maar toen ben ik het vergeten, en mijn klasgenoot is er niet meer over begonnen. Blijkbaar was de les al begonnen. Dus… ik heb maar zeven lessen gemist Ha, Ha. Deze week zat ook al weer aardig vol. Maandag was ik vrij en heb ik lekker gezwommen en in de avond Sarah weer zien. Woensdag had ik een diner met Samir, Sarah en Adela, lekker zalm gegeten. Donderdag heb ik overdag goed Spaans gedaan maar toen kondigde mama aan dat wij gaan verhuizen dus kon ik me niet meer concentreren. Ik ben in de avond  weer naar Samir gegaan samen met Iva om te eten en hebben we een droevige film gekeken. Ik vind het erg rot om te verhuizen… ik denk dat er mooie herinneringen aan dit huis zitten en blijkbaar alles wat een beetje leuk is geweest in mijn jeugd wordt weggevaagd.  Vanavond is er weer een klassenfeest, nu al zin in! Het weekend hou ik nog even open om te leren aangezien ik maandag een examen heb.

Fijn weekend! xMijn locatie .

1 reactie op “Summer arrived here?

Reacties zijn gesloten.