Visite Adam en Denise

Alweer week nummer 13: Vorige week op zaterdag de wedstrijd Barcelona – Madrid gekeken. Super wedstrijd want 5-0 voor Barcelona. Het is grappig dat de naam Eindhoven echt door bijna iedere buitenlander herkend wordt, meestal door PSV en het vliegveld. Als ik zeg dat ik naar Utrecht ga voor mijn laatste semester kennen ze die stad meestal niet, maar wél Eindhoven. Voel me nu toch wel een trotse Eindhovenaar en supporter van PSV. Ook leuk dat wij als het WK komt gewoon een landgevoel hebben. Mijn huisbaas Sergi die woont dus in Girona, maar met het WK staat hij niet voor Spanje (onafhankelijkheid gevoel).  Op dit moment ben ik voor Barcelona en PSV.

Verder op 22 november ben ik in de kroeg wat gaan drinken en kwam ik hier de twee Nederlanders (Erasmus) tegen. Wanneer ook niet Ha, Ha? Daarna was ik naar een klasgenootje uit Taiwan gegaan die haar verjaardag zou vieren. Op maandag was ik natuurlijk erg trots dat Denise in Carré stond, heb goede verhalen erover gehoord. Verder op dinsdag was Ernest jarig en hebben we bij hem thuis zijn verjaardag gevierd. Ik zat lekker aan het water maar alsnog een te gekke avond Ha, Ha. Ernest is namelijk dé lieve jongen van onze klas dus had Violet hem een striptease beloofd. Dit gebeurde natuurlijk niet echt maar wel erg lol gehad.

Op woensdag was ik blij dat ik even NIETS had in de avond en heb ik de documentaire Amy Winehouse gekeken want de dag erna zou namelijk Adam komen. Om 13:00 heb ik hem opgehaald, super lief hij had een roosje voor mij gekocht Hi Hi. Ik had om 15:00 uur een Skype gesprek voor een kamer in Utrecht dus zijn we eerst naar mijn huis gegaan waar Adam een dutje heeft gedaan en ik ging Skype. Deze dag hebben we gewoon geluierd. Op vrijdag ochtend ben ik in de ochtend kort naar school gegaan en toen ik terug kwam hebben wij even gepraat en daarna goed geshopt (+lunch).  Adam heeft een nieuwe broek en ik een trui gekocht aangezien het hier zonder verwarming in de ochtend en avond toch wel koud is. Overdag is het ongeveer 17-19 graden, nog best lekker. In de avond gingen de kerstverlichting aan in de stad en waren er marktjes. Wij hebben deze avond verse groentesoep gemaakt, wel veel te veel dus Denise had hier een dag later nog fijn van kunnen lunchen. Denise kwam dus op zaterdag ochtend aan en heeft ze de soep gegeten. Toen hebben wij de stad rondgelopen, Denise vond Girona echt mooi, leuker als Ljubljana. Toen weer naar huis gegaan waar Denise even een dutje had gedaan omdat ze energie voor in de avond wilde creëren. Binh wilde een Thai curry koken voor Adam en Denise dus gezellig met z’n alle gegeten en daarna klaar gemaakt voor een klassenfeestje. Ik ben zooooooooooo blij dat Denise een groot gedeelte van mijn klas heeft leren kennen. Hou van EMTM familie!!! Ik kreeg even traan oogjes op het feestje om dat ik zo bof met zo’n klas en iedereen ging mij toen knuffelen. Toen moest Denise ook huilen, dit vonden veel klasgenoten bijzonder Ha, Ha.

Natuuuuurlijk…. Precies om 1 uur s ’nachts stond de politie voor de deur en zijn we naar de kroeg gegaan. Het was druk in Girona deze nacht dus moesten wij overal entree voor betalen dus het was een beetje irritant. Maar uiteindelijk toch een club gevonden dat gratis was. Op zondag best laat wakker geworden (althans, Denise en Adam… ik was weer wakker van de honger om 10). Rustig aan wakker geworden, ontbeten en hebben weer verder de stad en de kerken bekeken. Bij Konig een heerlijke lunch gehad en Denise had weer ijs gehaald zoals altijd Ha, Ha. In de avond zouden wij eigenlijk van een klasgenootje een kerstfeestje hebben, liedjes zingen zoals wij ook in Denemarken deden maar Denise en Adam wilde liever de laatste avond uit eten en dan lui een filmpje kijken. Dat vond ik ook prima. Dus in de avond lekker pizza gegeten in een restaurant en llui op de bank gechillt. Toen zat het weekend er alweer op en moest ik Denise en Adam naar het station brengen om half 5 in de ochtend. Ik ben heel blij dat Denise en Adam er waren, genoten :)

Adam en ik hebben wel in dit weekend besloten om uit elkaar te gaan. Alles is prima, geen ruzie, maar wij merkten dat wij gewoon allebei een beetje ons eigen leven op het moment leiden en dat de pit een beetje weg is. Misschien is het een foute keuze maar daar komen we dan achter. Hou van Adam, wij zullen elkaar nog sowieso gaan zien en wie weet komen wij dan toch weer bij elkaar. Fijne week allemaal.

xxxxMijn locatie .