Einde 2015

Dinsdag avond met Sarah weer lekker gekletst. Super schattig, ze had een cadeautje voor mij gehaald en een lieve brief waarin stond dat ze het echt leuk vond om mij ontmoet te hebben. Woensdag ochtend had ik een leuke Spaanse les. Ze hadden typische Catalaanse snoepjes meegebracht en verteld over de typische tradities met kerst in de omgeving. Aangezien ik een nieuwe telefoon heb gekregen zaterdag en niet meer de oude Whatsapp berichten terug kan lezen ben ik eigenlijk helemaal kwijt wat ik de gedurende week gedaan heb, normaal lees ik eventjes terug wat ik getypt heb naar vrienden. Zo irritant Ha, Ha!! Volgens mij de dag erna gewoon les gehad en heb ik de avond rust gehouden. Ik voelde namelijk dat ik een beetje een verkoudheid kreeg en een mini blaasontsteking maar die onderdrukte ik een beetje omdat ik toch wel druk bezig ben. Ook wilde ik ten minste één keer de powerpoints doorlezen aangezien we het laatste examen van dit jaar hadden. Het was wel open boek dus vandaar dat ik niet echt gestudeerd heb.

Op vrijdag ochtend hadden we het examen, dit ging prima. We hadden afgesproken om knallend het jaar uit te gaan dus hebben we allemaal champagne gekocht en zijn we op de binnenplaats gaan feesten. Dus om 14:00 uur feesten en aan de champagne. Wat een heerlijke klas heb ik toch! Er zijn een paar typische liedjes in onze klas die tijdens deze 1.5 jaar naar boven zijn gekomen zoals Severina – Una Momenta / of Italiano en Snoop Dogg- Smoke Weed everyday. Volgend jaar is onze diploma uitreiking en David had het geniale idee om een leuke video te maken nu met z’n alle en los te gaan op het liedje Smoke Weed Everyday. In het aankomende halfjaar krijgt iedereen een zinnetje van het liedje en maakt een leuk kort filmpje wat we samen één gaan maken. Dus hebben zoveel lol gehad. Word leuk volgend jaar. Hierna heb ik even snel mijn koffer ingepakt, erg lastig omdat het maar een handbagage is voor 3 weken. Daarna om 18:00 uur naar de jongens gegaan en hebben we gevierd dat het vakantie is. Om 21:00 hadden we nog een EMTM klassenfeestje, hier een jongen uit NY ontmoet (hoe cool?) en daarna om 01:00 waren we onderweg naar de pub crawl Girona. Erg druk Ha, Ha maar leuk. Mijn bus zou om 5:00 uur s’ochtends gaan maar Sergi had mij beloofd mij naar het vliegveld te brengen. Super lief! :D

Eenmaal in het vliegtuig lekker tukkie gedaan al zat er wel een krijsend kind langs mij. Toen ik om kwart voor 10 wakker werd zag ik Nederland onder mij. Ik begon toen te huilen…. wat voelt het raar om thuis te komen. Ik heb zo’n leuke tijd weer gehad in het buitenland dat het onrealistisch voelde om weer ‘thuis’te zijn, ook met de huidige familie situatie. Gelukkig haalde Denise mij op en was ik meteen weer vrolijk. Deze dag vertrokken naar Noud en Dorine. Zondag merkte ik wel dat mijn verkoudheid gelijk erger werd en mijn blaasontsteking ook. Deze dag 4 uur lang aan een verslag gewerkt, al meer als dat ik ooit in Girona heb gedaan Ha, Ha. Probeer zoveel mogelijk nu te doen zodat ik tijd over heb aan het eind van de vakantie. In de avond met Els bijgekletst en gegamed. Gezellig! :D

Maandag MOEST ik kerst cadeaus gaan shoppen. Het was de enige dag dat ik daar tijd voor had dus samen met Lieke geshopt. Stressvol maar leuk. Helaas kan ik niet volop kletsen en geconcentreerd shoppen dus sowieso nog een keertje bijkletsen Ha, Ha.  Toen ik in de avond thuis kwam merkte ik echt dat ik pijn had dus de doktor gebeld voor een afspraak en nu blijkt dus dat ontsteking best erg is. Ook vertelde deze avond mama mij dat het huis verkocht is (iets meer dan een maand te koop?? niet normaal) en dat brak mijn hart. Ik was zo verdrietig en boos. Het idee dat ik eind januari maar één dag thuis ben en dan naar Utrecht vertrek en dus wetende dat ik niet meer echt thuis slaap maakt mij verdrietig. Ik had gehoopt na deze master weer lekker in mijn eigen kamertje te kunnen zijn. Aangezien dit voor ‘nu’ het enige is wat thuis voelt.

Gisteren even naar Utrecht geweest om mijn huur contract te tekenen, wat een leuke kamer. Zo jammer dat ik mij echt wel heel slecht voel nu maarja, niets aan te doen. Vandaag weer een drukke dag zoals surprise maken, gedicht maken, eten kopen en dan begint vanavond mijn ‘eerste’ kerstavond al met de meiden. Word een super leuke week!! :D

Ik merk dat ik niet zo verdrietig en down ben als toen na Ljubljana… waarschijnlijk omdat ik toen echt in een ‘gat’ viel van drie maanden volop vakantie. Nu weet ik dat ik mijn klasgenoten in januari weer zie en ook is de kerstvakantie zo ingepland met leuke dingen. Heb zin om iedereen te zien.  Ik denk ook na januari dat ik niet meer zo verdrietig ga zijn omdat ik meteen BAM aan mijn stage begin. No time for sadness!! Voordat ik het weet is het weer september en dan zie ik mijn klasgenoten weer op de uitreiking. Great! :D

Fijne kerst allemaal!!

Feest

Feest